Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50) si letošního Silvestra pořádně užil. Strávil ho totiž v přítomnosti sexy modelky a úspěšné DJky Renaty Alsterové (29). Co na to, že poslední den v roce prožil fotbalista ve společnosti této rajcovní kočičky, říká jeho těhotná přítelkyně Vlaďka Erbová (42)?

Vlaďka naštěstí nemusí mít strach, že jí její milý zanáší. Protože je Renata alias DJka Mia jejich dobrou kamarádkou, jednoduše se rozhodli, že příchod nového roku oslaví společně. "Ano, je to pravda, strávila jsem Silvestra u Řepků. A bylo to parádní, skvěle jsme si to užili,“ řekla sexy brunetka Super.cz.

Renata se už od roku 1994 se úspěšně živí modelingem. Předváděla pro mnoho prestižních značek, a to nejen u nás, ale také v zahraničí. "Chodila jsem například pro Max Maru, Escadu, z těch českých například pro Kláru Nademlýnskou nebo Josefa Klíra,“ přiznala tmavovláska, která působila také jako moderátorka.

A jak se z úspěšné modelky stala ještě úspěšnější DJka? "Jednoduše mě to víc baví," směje se Renata. "Modeling je fajn, ale hudba, to je něco úplně jiného, silnějšího. Vtáhne vás to a už nepustí."

Ke klubové scéně tato charizmatická slečna poprvé přičichla v roce 1996 jako tanečnice. Za gramofony se poprvé postavila v roce 2006. Dnes DJ Mia spolupracuje s takovými esy, jako například s přítelem Dary Rolins rapperem Rytmusem a pořádá velmi úspěšné párty u nás i v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám