Hlavní obsah
Článek

Loňské léto trávila Dara Rolins (51) hlavně v Česku a užívala si soukromí u bazénu svého domu v Tuchoměřicích. Nyní, když je to možné, snaží se opět obdivovat krásy v cizině. Ještě před letními prázdninami vyrazila s dcerou a přáteli do Emirátů, před nedávnem se rozjela pracovně do Itálie, kde ladila přípravy své nové módní kolekce a nyní si užívá v Chorvatsku. Stále je pro ni ale důležitý klid a pohoda.

„Moje léto je takové rozmarné. Mám takové pomalejší, volnější tempíčko, ale nijak mi to nepřekáží. Asi to navazuje na předchozí období, které bylo velmi pomalé a klidné,“ řekla Super.cz během našeho posledního setkání Dara.

Nyní si popová diva užívá na jachtě brázděním Jaderského moře. „Paradoxně si to cestování toto léto dávám všemi směry a způsoby, a to víc než kdykoli jindy,“ svěřila se Dara, která je vděčná za to, že může dceři ukázat krásy cizích zemí.

„Jsem šťastná, že jí můžu já a také Matěj (Matěj Homola, otec dcery, pozn. red.) ukázat svět ve všech podobách. Z motorky i lodě, obyčejně i neobyčejně, krásný ve všech podobách. Hlavně vždy ve společnosti skvělých lidí a kamarádů,“ říká Dara Rolins a jedním dechem dodává: „Cestování, poznávání, je už teď pro ni nejdobrodružnějším způsobem zábavy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám