Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K chystané pěvecké show Hlas Česko Slovenska, jejíž natáčení začne už 8. ledna, jsou kromě porotců známa už i jména moderátorů. Těmi má být už sehraná a vyzkoušená dvojice Leoš Mareš (47) a Tina (27)!

Zdá se, že sestava už je kompletní. Konečně je vedle Dary Rolins (51), Michala Davida (63) a Pepy Vojtka (58) známo i jméno čtvrtého porotce a kouče připravované soutěže, rapera Rytmuse (34). Teď se k této čtyřce přidala i další dvě jména. Těmi jsou moderátorská esa Leoš Mareš a Tina, kteří spolu už dříve moderovali soutěž Česko Slovenská Superstar.

„Tina bude Hlas Česko Slovenska moderovat s Leošem Marešem. Po Superstar sice tvrdila, že jí moderování takové velké show dalo zabrat, ale už se těší,“ řekl deníku cas.sk zdroj z Tinina okolí. To potvrdila i její manažerka Andi Praznovská. „Ano, Tina přijala nabídku televize Markíza a bude tuto show moderovat.“

Reklama

Další články

Načítám