Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme informovali, že Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) se pracovně setkají v pěvecké soutěži Hlas Česko Slovenska. A popová diva je šťastná nejen kvůli tomu, že si na účet připíše další pěknou sumičku, ale také proto, že bude se svou novou láskou v příštích měsících trávit více času.

„Z faktu, že budeme oba spolu, se moc těšíme. Jsme totiž ve fázi, kdy bychom spolu chtěli trávit každou volnou minutu. Práce a povinnosti nám to ale doposud příliš nedovolovaly," rozpovídala se o nové pracovní příležitosti Rolins.

Zpěvačka vyjádřila přesvědčení, že její účast v projektu s kontroverzním raperem po boku využila televize Nova i slovenská Markíza ve svůj prospěch. „Poté, co se prozradilo, že jsme pár, to byl pro obě televize dobrý mediální tah," říká.

Daru těší nejen skutečnost, že bude trávit čas po boku svého miláčka. Upřímnou radost má prý také z celé porotcovské sestavy. Rolins a Rytmuse doplní Michal David (63) a Pepa Vojtek (46).  „Kluky znám velmi dobře a každý jeden jsou ve svém oboru jedničky a stálice. Když je člověk sám úspěšný, dokáže o to snáz a upřímněji přát úspěch všem, kteří si to zaslouží," říká Rolins.

Reklama

Další články

Načítám