Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, o čem se doposud pouze spekulovalo, se nyní stalo skutečností. Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) podepsali smlouvu s Novou na účinkování v talentové soutěži Hlas Česko Slovenska.

„Ano, nyní to můžu oficiálně potvrdit. Dara je součástí tohoto projektu a zhostí se role profesionálního mentora a kouče," nechala se slyšet manažerka Dary Rolins Eva Skallová. „Dara se na účinkování moc těší. Sledovala tento projekt už v Americe a zhlédla se i v německé verzi této soutěže," reprodukovala pocity Dary Rolins její manažerka.

Popová diva údajně dost dlouho váhala nad tím, zda striktní smlouvu vůbec podepsat. Jednak zpěvačka usilovala o to, aby se součástí projektu stal i její přítel Patrik „Rytmus“ Vrbovský, zároveň byly průtahy způsobené tím, že slavné účinkující příliš nemotivovala výše honoráře. Namísto čtyř milionů korun, které dostávali porotci SuperStar, se profesionální koučové museli smířit s částkou pohybující se okolo milionu a půl.

„K ničemu neobvyklému ale nedošlo. Od předložení oficiální nabídky až po samotné podepsání smlouvy probíhalo všechno naprosto standardně," vyjádřila se diplomaticky Skallová. Pravda je ale taková, že díky průtahům souvisejícím s podpisem se muselo přesunout natáčení upoutávek z minulého týdne na později.

Zdroje z Novy ale mluví trochu jinak. "Primárně Nova stála o účast Rytmuse. Dara se stala jakousi hodnotou navíc. Proto Nova trvala na tom, aby smlouvu první podepsal Rytmus, a teprve pak Dara. Slovenský rypper byl pro ně jasnou prioritou," řekl Super.cz zdroj obeznámený s vyjednáváním s oběma umělci.

Spolu s Darou a Rytmusem se profesionálními mentory stanou český diskokrál Michal David (63) a frontman kapely Kabát Pepa Vojtek (46). V zahraničí si role poradců vyzkoušela například Christina Aguilera (43) nebo Adam Levine (32) z kapely Maroon 5.

Reklama

Další články

Načítám