Hlavní obsah
Článek

Proměna Vojtěcha Drahokoupila (28) v Daru Rolins (51) při přednesu písně Nebo, Peklo, Raj během posledního dílu pořadu Tvoje tvář má známý hlas vzbudila všeobecné rozpaky. Nejistý pocit, že se vše úplně nevydařilo, měl dokonce i sám zpěvák. „Fakt jsem dělal, co se dalo. Ještě jednou velké pardon, Daro,“ nechal se slyšet před vystoupením.

Popová diva se k pokusu o proměnu na sociálních sítích nevyjádřila. Na dotaz Super.cz ale zpěvačka přece jen zareagovala. Dara, která na scéně působí přes 40 let a jako jedna z mála konstantně zásobuje své fanoušky kvalitní tvorbou srovnatelnou se světovými kolegy, kupodivu přistoupila k celé věci s nadhledem.

„Nemyslím si, že tato soutěž má za účel kopírovat dokonale předlohu, ale jde o to lidi pobavit. To se povedlo, a to možná i v opačném efektu. Vojta uvedl do pohybu emoce všeho druhu, a to se počítá,“ smála se Dara. „Nemyslím si, že je třeba hodnotit jeho kvalitu a výkon v rámci umělecké úrovně. Cením odvahu, že do toho šel,“ mávla rukou.

A zaznamenala Rolins nějakou podobnost s Drahokoupilem? „Kdybych si tu flašku vodky vypila předtím já, tak bych možná měla pocit, že jsme si podobní,“ dodala se zvonivým smíchem v hlase Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám