Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) je sice čerstvě zamilovaná do rapera Rytmuse (47), přesto ale její láska musí počítat s tím, že si vyjde s jiným mužem. A stráví s ním celý večer. Zpěvačka by totiž pro úspěch své značky nábytku udělala snad i nemožné. To dokázala tím, že se rozhodla nabídnout svou přítomnost na pár hodin někomu z těch, kdo zaplatí víc jak deset tisíc korun za luxusní křeslo nebo jiný designový kus nábytku od firmy, kterou Dara vlastní.

Na webových stránkách její nábytkářské značky probíhá až do 23. prosince soutěž, v níž Daru může skutečně vyhrát každý. "Večeře bude plně hrazena společností byDara a proběhne v měsíci lednu 2012 v jedné z pražských luxusních restaurací. Před večeří budou pořízeny fotografie výherce a Dary Rolins naším fotografem a poté budou výherci i s věnováním, spolu s novým CD Dary Rolins Stereo, věnovány," říkají pravidla soutěže s tím, že kdo se chce zúčastnit, měl by v showroomu Dary vhodit vyplněný soutěžní kupón do hracího boxu.

Rolins se zkrátka snaží, aby přiměla zájemce o svůj nábytek k většímu plácnutí se přes kapsu. Přece jen jde o krásnou ženu a tuší, že svůj sexappeal může využít i v kšeftu..

Reklama

Další články

Načítám