Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělecký život se Daře Rolins (51) díky pandemii koronaviru razantně změnil. Už jsme vás informovali o tom, že popová diva zrušila víc jak čtyřicet vystoupení a se zpřísněním opatření vše nabírá ještě větší obrátky. „Mám pocit, že se všechno vrací zpátky a nikoli kupředu. Po čtyřiceti vystoupeních, které jsme zrušili, rušíme další,“ říká Dara, která například zcela přišla o vystoupení v klubech.

Pro česko-slovenskou zpěvačku je mnohem složitější se nyní dostat i do své rodné země. Během víkendu se na Slovensko přece jen chystá. „Mám tam domluvené dvě vystoupení na módní přehlídce. Máme pozvání od pořadatele, na základě kterého bychom měli projít hranice. Sama jsem na to zvědavá a napjatá, protože se věci mění každou chvíli,“ krčí rameny. „Zvykla jsem si na to, že na Slovensko můžu a ze stávající situace jsem smutná. Tenkrát byla velmi přísná pravidla a bylo to fatální a dlouhodobé. Je to strašně zvláštní stav,“ dodala Dara na představení nových chytrých hodinek.

Bez činnosti ale umělkyně nezůstává. „Mám spoustu spoluprací, které mě živí a věnuji jim spoustu kreativity. Kromě toho, že jsem už popáté vydala svůj diář, tak uvažuji o tom, jak bude vypadat ten nový. Tvořím videoklip a měla bych odjet na Slovensko točit klip. Je spoustu aktivit, které dlouho plánuju a díky koroně byl čas se jim věnovat,“ popsala své aktivity Dara Rolins a jedním dechem s klidným hlasem dodala: „Vše se děje tak nějak přirozeně a je tak, jak má být. Opět se potvrdilo, že všechno zlé je k něčemu dobré. Nastává jiný způsob mého snažení a věřím, že to všechno zpracuji ve svůj prospěch.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám