Hlavní obsah
Článek

Že je Dara Rolins (51) milovnicí pohybu a zdravého životního stylu, je o ní známo. Stejně jako to, že se může pyšnit jednou z nejlepších a nejpevnějších postav v česko-slovenském showbyznysu. A ačkoliv to dle jejích nejnovějších snímků vypadá, že kvůli takovému břišnímu pekáči tráví hodiny týdně sportováním, opak je pravdou.

„Mohlo by se zdát, že jsem právě „doběhla“. Ne, nedoběhla, přišla. Každý máme něco, co nám sedí, jde, vyhovuje, ale běh mezi mé oblíbené aktivity prostě nepatří. Preferuji svižnou chůzi a samozřejmě jógu, jako dva hlavní zdroje, důvody a důsledky tvarování mého těla. Ještě tanec! Ten je vlastně též mojí součástí,“ svěřila se slovenská zpěvačka pod snímky, kde ukázala vysportovanou figuru v mini šortkách.

Přesto, že v minulosti fitness centra navštěvovala pravidelně a svaly si vydřela, dnes fitka obchází obloukem. Na její formě se to paradoxně vůbec neprojevilo. „Žádná posilka, ani další sporty vlastně nepraktikuji. A jak vždy říkám, každému svědčí něco jiného, důležitý je zájem a snaha porozumět potřebám svého těla. Já chci být jen vaší inspirací, ne návodem, že když budeš jíst a cvičit jako já, začneme být na sebe podobní,“ dodává Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám