Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nahými snímky, které Dara Rolins (51) nafotila pro magazín Grade, vyvolala mírný rozruch, ale ani trochu to sexy zpěvačku nepřekvapilo. A jak nyní sama uvedla na svém Instagramu, chápe, že se nemůže zavděčit každému.

„Vím, že vždycky, když “vybočím z řady“, uvedu do pohybu emoce všeho druhu,“ nechala se slyšet s tím, že budit rozruch v podstatě patří k její profesi.

„To, co jsem ale fotkou hlavně chtěla říct, je, že mě nahota baví. Vždy se mi líbila vkusně prezentovaná nahota. A tyhle věci se s věkem příliš nemění. Sex mě baví víc než kdy předtím a výhodou zralého věku je, že mi nepřijde divné o tom mluvit,“ vysvětlila sledujícím svůj postoj.

„Vůbec necítím jediný limit nebo povinnost ke své intimitě, způsobený faktem, že jsem máma. V prvé řadě jsem žena. A ať se to někomu líbí, nebo ne, chci si to užít.“

Většina dam s Darou v komentářích plně souhlasila a zahrnula zpěvačku obdivem: Některé také přiznaly, že je pro ně velkou inspirací. A není divu, fotky se totiž opravdu povedly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám