Hlavní obsah
Článek

Není modelkou, ale vrcholovou sportovkyní. I tak se ale před objektivem fotoaparátu objevuje často, skoro jako nějaká kráska z modelingové agentury.

Aktuálně tenistka Karolína Plíšková (32) září na obálce a v pictorialu srpnového čísla magazínu Forbes. Má to svou logiku, neboť toto letní číslo bývá každoročně věnováno sportu, a tak nejlepší česká tenistka současnosti, nynější světová trojka, někdejší světová jednička podle WTA, nesmí v žebříčku nejlépe placených sportovců chybět.

Stejně jako například v minulém čísle Dara Rolins (51), tak i Karolínu do magazínu zvěčnil fotograf Jiří Turek a Jana Jabůrková.

O styling se v tomto případě postaral Filip Vaněk. Ten s Karolínou a jejím manželem Michalem pracoval v minulosti několikrát, třídil jim šatník, oblékal na udílení tenisových cen, a dokonce pomáhal s výběrem outfitu na jejich svatbu.

„Kája je super žena, pořád pozitivně naladěná a ráda při focení experimentuje. Je hodně vysoká, což je výhoda, protože si může dovolit věci, které na někom jiným nevyzní jako třeba kanady se sportovními šortkami, které by menší postava neunesla,“ komentoval spolupráci Vaněk, který tenistku ozdobil modely z aktuální kolekce Prada a hodinkami Hublot.

Opravdu nebylo na škodu, že před fotoaparátem nestála profesionální modelka.

„Naopak obvykle fotíme spíš lidi z byznysu, kteří na přítomnost fotografa nejsou vůbec zvyklí. Karolína byla oproti tomu naprosto přirozená a otevřená všem nápadům. Oba fotografové si práci s Karolínou velmi pochvalovali. Byla naprosto profesionální, ve výborné náladě a focení mělo skvělou atmosféru. Nemluvě o tom, že se svými 186 centimetry Karolína jako topmodelka opravdu vypadá,“ nechala se slyšet zástupkyně šéfredaktora Irena Cápová.

„Karolína byla nesmírně profesionální, překvapila nás velkou pokorou a respektem, s jakým k rozhovoru přistoupila. Prý má pověst ledové královny, tak to můžeme zcela vyvrátit, byla naopak nesmírně pozitivní, sympatická, usměvavá, naprosto v pohodě,“ nastínila zástupkyně šéfredaktora rozhovor, které byl nejen o sportu a penězích, ale i o sesterství, rodičovství a o tom, zda dát děti na tenis.

Karolína mluví velmi upřímně také o penězích, výdělcích i investicích, a také o svých plánech, které má, až její kariéra špičkové světové tenistky skončí. Má sympatické sebevědomí, ale také velkou pokoru - a velmi otevřený pohled na tenisový sport.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám