Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stala se vůbec první českou zpěvačkou, která se objevila na titulní straně české mutace prestižního magazínu Forbes. To, že Dara Rolins (51) nahradila na lesklé obálce vlivné a bohaté si velmi považuje. „Když mi moje manažerka Simona zavolala, že mě chtějí na titulku, moje první reakce byla otázka, jestli si ze mě dělá pr…,“ směje se Dara.

„Tento časopis samozřejmě znám a vedu ho v kategorii seriózního čtení. Vím, že se ve světovém průzkumu důvěryhodnosti svých informací umístil na prvním místě. Má stoletou tradici, sídlo na Páté avenue v New Yorku, prostě legenda. Na titulce byli vždy a pouze špičky svých oborů, žádná druhá, třetí liga. Je proto pochopitelné, že se mi na chvíli zatajil dech. A pak mě napadlo, že by byl na mě můj táta pyšnej,“ říká Dara, jejíž tatínek zemřel před čtyřmi lety.

Zpěvačka, která působí v showbyznyse od svých čtyř let, tedy více než čtyři dekády, je v Československu neoddiskutovatelným fenoménem. „Jsem upřímně dojatá a šťastná, že lidi, kteří vlastně nemají moc společného se šoubyzem, registrují moji dlouholetou existenci v tak širokých souvislostech. Když jsem se u rozhovoru potkala s Irenou Cápovou, zástupkyní šéfredaktora, byla jsem překvapená, kolik o mně ví, jak dalece mapuje a ovládá moji historii. Opravdu se na mě svědomitě připravila, byla radost povídat si s ní. Neptala se mě na věci stokrát zodpovězené, nic povrchního ale opravdu zajímavý rozhovor a setkání i pro mě samotnou.“

Když měla Rolins fotit s dvojicí fotografů Jiřím Turkem a Janou Jabůrkovou pro magazín titulku a pictorial, obklopila se svým oblíbeným týmem ve složení kadeřníka Martyho Tyla, stylistky Lenky Kermes a dvorní vizážistky a kamarádky Margity Skřenkové. V outfitech z jarní a letní kolekce italského módního domu Fendi vypadala vážně draze. „U focení byla skvělá atmosféra. Měla jsem tam svůj ’dreamteam’, se kterým spolupracuji nejradši a fotit po letech s Jirkou Turkem bylo kouzelný. Navíc jsem mohla provětrat skvělé kousky oblečení od značky Fendi, která mě na toto focení oblékla. I když vím, že o módu zrovna u tohoto focení moc nešlo, bylo pro mě důležité cítit se žensky a sebevědomě," říká Dara Rolins. Z fotek ze zákulisí můžete sami posoudit, jak si to užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám