Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K Daře Rolins (51) neodmyslitelně patří nejen hudba, ale i móda. Svými láskami se obklopuje dobrovolně i v soukromí. Přestože má díky své profesi možnost využívat služeb nejlepších českých a slovenských stylistů, sama ráda vyráží na nákupy.

„Nakupování ženu nikdy nepřestane bavit. Móda je hravá, pestrá a nabízí každý půlrok zvrat v ději. Není čas se nudit,“ říká Dara.

„Přestože mám kolem sebe šikovné stylisty, nastávají momenty, kdy si do oblékání mluvit nenechám. A naopak jsou chvíle, kdy mě oni něčím překvapí,“ prozradila Dara, která natáčela spot k prvním narozeninám obchodního centra nedaleko svého domu v Tuchoměřicích.

Kostýmy, které profíci připravují zpěvačce na vystoupení, podléhají přísné kontrole. Často si je zpěvačka také sama navrhuje. Jsou ale momenty, kdy se spoléhá na úsudek druhých. „Při focení do módních editoriálů naprosto neprotestuji. Naopak jsem ráda, když mě někdo obléká do věcí, které běžně nenosím. Mnohem přísnější jsem na jevišti, kdy prezentuji Daru Rolins jako značku,“ říká Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám