Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože blízcí přátelé věděli, že je Františka Čížková (†67) dlouhodobě vážně nemocná, nikdo si pochopitelně nechtěl připustit konec. V zázrak do poslední chvíle věřila také Dara Rolins (51).

Popová diva pociťuje osobní ztrátu z odchodu módní kritičky, neboť je pojil vztah blízký téměř jako matky s dcerou. Dara dokonce Františku oslovovala „mámo“ a Františka Daru „dcero“. Mladší syn kritičky Martin byl řadu let doprovodným tanečníkem zpěvačky a dodnes velmi dobrým kamarádem. „Její rodina si mě tak trošku adoptovala, když jsem přišla do Prahy. Její kluci, hlavně teda Martin, byli jako moji bráškové. Martin u mě léta tančil a i teď jsme v kontaktu, jezdíme spolu na dovolenou,” uvedla se smutkem v hlase Dara.

Zpěvačka se těšila na plánované setkání, ke kterému už bohužel nedojde. „V lednu jsme se měli všichni potkat v Emirátech, na naší zastávce na cestě na Bali,” posteskla si zpěvačka a jedním dechem dodala. „Těšila se na můj vánoční koncert. Je mi to tak líto. Byla statečná a bojovala jako lev. I když byla tak malinká,” dodala Dara Rolins.

Pro Daru je to další ztráta blízkého člověka v posledních letech. V roce 2011 zemřel její vizážista Alexandr Hromek (†30), v roce 2016 odešel milovaný otec Dušan (†68) a ve stejném roce podlehla rakovině její manažerka Eva Skallová (†36). Před dvěma měsíci si stejná nemoc vzala jejího bývalého partnera Petra Vlasáka (†44).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám