Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy celé Česko truchlí pro Karla Gotta (†80), přišla další smutná zpráva. Po Karlu Gottovi podlehl rakovině také podnikatel, tzv. trenýrkový král, expartner Dary Rolins (51) či Kateřiny Průšové (40) Petr Vlasák. Miláček řady lidí v šoubyznysu. Zemřel v den svých 45. narozenin.

"Ať už je ti jenom dobře, kamaráde. Budeš vždycky chybět," napsal na sociální síť jeden z nejbližších přátel Petra Vlasáka, raper Jakub Ali.

Vlasákovi se loni potřetí vrátila rakovina. Nádor v hlavě se snažili lékaři zničit chemoterapií i ozařováním. Sám byl odhodlaný nemoc porazit a bojoval jako lev. Bohužel jeho tělo už nedokázalo zákeřné rakovině čelit a Petr nemoci podlehl v den, kdy měl slavit své 45. narozeniny.

Vlasák před více než deseti lety podstoupil operaci hlavy, kdy mu lékaři vyoperovali nádor velikosti pomeranče. Loni v lednu musel opět pod kudlu. Magnetická rezonance ukázala, že má další nádor, tentokrát výrazně menší. Bohužel se na konci loňského roku dozvěděl, že se mu rakovina vrátila.

Reklama

Další články

Načítám