Hlavní obsah
Článek

Na své koncerty volí Dara Rolins (51) často odvážné modely, právem se stylizuje do polohy popové divy a volí často velmi odvážné a extravagantní modely. Vždyť ruku na srdce, žádná konkurence ani z řad mladší generace nevznikla. Tentokrát měla ale zpěvačka za úkol předvést se v roli bohyně. A přitom ani nezpívala.

„Cítím velkou zodpovědnost, když mám dnes zosobnit božství. Tak jsem si řekla, že to nebudu moc řešit a zůstanu sama sebou. Jen jsme k tomu přidali nějaké ty třpytky, trošku víc zlata než obvykle a voila, je to tady,” zůstala nad věcí Dara.

V soukromí dává přednost podstatně umíněnější módě, často s pánskými prvky. „Jsem sama překvapená, že jsem v podpatcích nezakopla a ani jsem neroztrhla vlečku. Jsem dneska v krásné roli, které si vážím, ale není to úplně outfit, ve kterém bych vyrazila do světa. Povinností nás žen je mít několik poloh. Dnes je to o antické mytologii a o bohyních a bozích, tak jak jinak než v róbě a na podpatku,” říká Rolins.

A kdy se nejvíce cítí božsky? „Je to asi v momentech, kdy jsem sama se sebou. Třeba při hodinách jógy, kde se už někdy dovedu dostat do klidu a rovnováhy. To pro mě ztělesňuje pocit božství. Těžko říct, jestli je to o tom, že se třpytím z vnějšku, nebo se třpytím vevnitř,” vysvětlila nám Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám