Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zprávu o zdravotním stavu Karla Gotta (†80) zaznamenali nejen jeho fanoušci, kteří si mohli přečíst zpěvákovo rozsáhlé vyjádření na Facebooku, ale také Gottovi kolegové z hudebního byznysu. Přečtěte si, co Mistrovi vzkazují.

S Monikou Absolonovou (47) Gotta pojí nejen pracovní vztahy, ale také přátelské pouto. Zpěvačka má pro kolegu vždy jen slova uznání, respektu a pokory a zpráva, kterou dnes uveřejnil, ji tak velice zasáhla. „Moc na Vás myslím a modlím se za Vaše uzdravení. Hodně sil Vám i celé rodině. Mám Vás ráda. S úctou a láskou, M.,“ vzkázala mu na dálku.

Se vzkazem se přidala také Leona Machálková (56). „S pokorou a dojetím sleduji statečný zápas s nemocí námi všemi obdivovaného a milovaného Karla... U nás v rodině moc dobře víme, jak nelehký boj to je. Absolutně doufáme, že se vše zase v dobré obrátí. Posíláme s Arturem tuny energie... máme tě moc rádi, Karle,“ píše Machálková. Slovy nepřímo připomněla svého někdejšího partnera a otce syna Artura, designéra Bořka Šípka, který v roce 2016 podlehl rakovině slinivky.

Lucie Bílá (58) smutnou zprávu zaznamenala v zahraničí. „Věřím a doufám, že bude mít Kája brzy své zdraví opět v pořádku... Moc na něj myslím a v duchu objímám,“ vzkázala z Chorvatska.

„Karel ve svém životě dokázal čelit mnoha výzvám a zdolat spousty překážek. Věřím, že tomu nebude jinak ani v tomto případě. My obě na něj i jeho holky moc myslíme a posíláme hromadu pozitivní energie,“ napsala Dara Rolins (51), kterou jako dvanáctiletou proslavil duet Zvonky štěstí, který nazpívala právě s Gottem.

Slova podpory Gottovi vyjádřil také houslista Pavel Šporcl, který napsal: „Karle. Držte se. Myslíme na Vás“, a také tisíce fanoušků, kteří mu od rána nechávají vzkazy na sociálních sítích. I když se našly i takové, které nebyly nejvhodnější, ve většině se lidé shodují a přejí: Hodně zdraví, Mistře!

Reklama

Další články

Načítám