Hlavní obsah
Článek

Když jsme si s Darou Rolins (51) povídali v době, kdy vyšlo najevo, že její tehdy již expřítel Patrik Vrbovský (47)čeká miminko s novou partnerkou Jasminou Alagič (34), reagovala dost drsně. Miminko s Rytmusem prý nikdy nechtěla. Čas ale hrany obrousil. Po sedmi měsících už Dara odpovídala jinak.

"Na začátku jsem s ním dítě mít chtěla. To je jasné, že když je vztah a láska, tak jsou lidi tak nastavení, že s tím druhým chtějí mít všechno. Ale je fakt, že v průběhu toho našeho téměř sedmiletého vztahu jsem tak někdy v půlce začala přemýšlet nad tím, že už asi ne," svěřila nám Dara, když jsme ji potkali na vystoupení poprvé po prázdninách.

"Ten důvod nebo přelom si přesně nepamatuju, ani se k tomu nechci vracet. Je to prostě život a takhle mi ta myšlenka přišla nejlepší a držela jsem se jí," krčila rameny. Na rozdíl od ní Rytmus miminko chtěl, teď ho má a Dara mu to přeje.

"Samozřejmě. Vždyť ho mám ráda, prožila jsem s ním několik let, měli jsme fakt super vztah a život je takový, že občas odbočí jiným směrem. Teď je to přesně tak, jak to mělo být. On je šťastný, má super ženu, krásné dítě a všechno je zalité sluncem," dodala Dara, která na rozdíl od svého ex ani nevymazala společné chvíle zaznamenané na sociálních sítích. "Já minulost ctím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám