Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době je Dara Rolins (51) na sociálních sítích pod častou palbou kritiky. Ta se nejčastěji týká vzhledu nebo postavy, na které Dara poctivě dře v posilovně a výsledkem se pak ráda chlubí.

Ačkoliv je zpěvačka na takové narážky zvyklá, tentokrát se u jednoho příspěvku mezi záplavou pozitivních komentářů objevil pořádný kopanec, jenž mířil na hodně citlivé místo.

„Nechtělo by to nový klip?“ ptala se Dara u své další sexy fotky, kterou pořídila během natáčení v poušti. Dočkala se však odpovědi, která by urazila snad každou ženu. „Ne, nech to těm mladším, věnuj se rodině a užívej stáří, tvůj čas je už dávno pryč, teď je na čase mít jiné priority, kor když si člověk musí přiznat, že už na to nemá, je jiná doba a všichni ti, co i tady jen lezou do prdele, se snaží jen a jen zviditelnit, a tak jedno procento z těch všech dokáže být upřímných a realistických stejně tak, jako jsem já, a to jak k sobě, tobě, i k životu, tečka,“ zaznělo v komentáři.

To zpěvačku nenechalo chladnou a neznámému pisateli poslala drsnou reakci. „A víte, že mě to při pohledu na číslo lidí, kteří mě odebírají, vyprodaných klubech, prodejích alb, diářů a v rámci spoluprací s pěti světovými značkami vůbec nenapadlo?!? Ale rozhodně se nad tím zamyslím. Upřímnost za upřímnost,“ odpověděla mu trefně Dara a zastala se jí i celá řada fanoušků. „Zkus to napsat Madonně, protože mě dost zajímá, co ti odepíše,“ ozvala se jedna ze zástupu žen.

<div style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center"> </div> <div style="color: #3897f0; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: 550; line-height: 18px"> Zobrazit příspěvek na Instagramu</div> <div> </div><div style="margin-left: 8px"> </div><div style="margin-left: auto"> </div>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám