Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Velikonocích poslala Dara Rolins (51) svým fanouškům pěkně žhavé přání. Zatímco většina celebrit se chlubila svými velikonočními výtvory, zpěvačka se ukázala v sexy tematickém oblečku.

„Doufám, že se svátky vydařily a že je i vaše Velikonoční pondělí zábavné,“ přála svým fanouškům Dara na Instagramu. Sdílela přitom fotku, na níž pózuje v plavkách a na hlavě má latexovou masku s králičími oušky.

Většina fanoušků její sváteční outfit chválila a stejně tak i postavičku, na které tvrdě maká v posilovně. Našli se ale i tací, kterým se její nová fotka ani trochu nelíbila. „Rytmus ji nechal proto, že se všude jen ukazuje a nedokáže překousnout, že ji nechal. Stará chuděra si myslí, že zapůsobí, když se bude ukazovat jako v pornu,“ rýpla si ostře do popové divy jedna z žen. „Dari, měla jsem tě ráda... Ale v tvém věku už bys mohla mít mimo jiné i rozum krom těla,“ vzkázala jí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám