Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zima rozhodně není nic pro Daru Rolins (51), a proto při každé příležitosti prchá do teplých krajů. Tradičně si užívá dovolenou s dcerou Laurou na Bali a prozradila, že ji ani po měsíci válení na pláži neomrzelo.

„Ne, ani po měsíci mě tento výhled nenudí. Stejné a nudné to může být jen pro lidi bez fantazie. Milión myšlenek, pocitů, vjemů a každý jeden je vždy spolehlivým důvodem pro úsměv. Miluji ten pocit, když to už nemůže být lepší,“ prozradila zpěvačka, která za dlouhého pobytu v ráji už nachytala pěknou čokoládovou barvičku.

Nejprve se pochlubila sexy křivkami zepředu a teď fanouškům ukázala i opálený zadeček, za který od nich sklidila jenom samé ovace. „Máte fantastickou postavu Daro, sen každé ženy takhle vypadat skoro v padesáti, ač se mi ten věk vůbec nemůže vyslovit, protože takhle se přeci "nedá" vypadat v tomhle věku, sakra!!“ vysekla jí pochvalu jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám