Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pracovním maratonu, který každoročně absolvuje koncem roku, tráví Dara Rolins (51) celý měsíc na Bali. Indonéský ostrov navštívila s dcerou Laurou (10) už poněkolikáté a ráj obdivovateů pláží, moře a asijské kultury si zamilovala.

Ani na dovolené zpěvačka neopouští své zásady zdravého stravování a nepřestává cvičit. V Asii praktikuje zejména jógu. Z posledních snímků, které zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram, je vidět, že je stále ve formě.

„Život je krásný, když máte možnost cestovat, vidět, zažít, zkusit, ochutnat, ohřát se a ochladit, když potřebujete. Fakt si toho extrémně vážím. A jsem šťastná, že Lola vyrůstá ve světě, kde jí rozdíly nepřijdou divné a každý, kdo se na ni usměje, má její pozornost,” komentovala Dara své poslední snímky a zmínila při té příležitosti svou dceru, kterou má s hudebníkem Matějem Homolou.

„To, že se v deseti letech domluví (chodí do normální státní školy s angličtinou), poradí si, zorientuje, je do života ta nejlepší výbava,” zaradovala se hrdá maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám