Hlavní obsah
Článek

Na svá vystoupení obléká odvážné modely, které by si v běžném životě neoblékla. Nyní ale Dara Rolins (51) vyrazila v nepřehlédnutelném odvážném outfitu také do společnosti.

„To je přesně to, co bych si oblékla i za normálních okolností, nejen na jeviště, ale i v civilu,” komentovala zpěvačka outfit složený z kousků navržených designérem Jeremy Scottem. „Podle mě tu kolekci Jeremy navrhl pro mě,” smála se Dara.

Rolins si mohla dovolit zářit víc, než je zvykem, neboť mířila na disco party pořádanou u příležitosti představení nové designérské kolekce Moschino [tv] H&M. Popová diva se v modelech inspirovaných americkou ulicí cítila velmi dobře. „Líbí se mi kombince kůže, zipů, přívěsků, tepláků a vysokých podpatků. Je to taková kombinace všeho, co mám ráda,” říká.

Rolins měla jako jediný česko-slovenský zástupce možnost shlédnout přehlídku Jeremyho Scotta na vlastní oči. Dokonce se s designérem osobně potkala.

„Seznámil nás jeho přítel. Bylo proto příjemné, když me Jeremy přivítal mým jménem, byl připravený. Povídali jsme si o všem možném, byl hrozně cool, měl dobrou náladu. Není se čemu divit, neboť ta jeho přehlídka v New Yorku měla obrovský úspěch,” dodává s úsměvem Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám