Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soukromí se Dara Rolins (51) spíše zahaluje a nemá potřebu prvoplánově své vypracované tělo dávat na odiv. Na svých vystoupeních nebo na fotkách zveřejněných na sociálních sítích, se ale nebojí fantazii svých fanoušků podráždit.

Kromě zpěvu Daru živí také známá tvář a vysportované tělo, a tak musí neustále tvrdě makat, aby se udržela ve formě. Dara prostřednictvím Instagramu a Facebooku posílá do světa spoustu pracovních i soukromých fotek, které obdivně hltají tisíce fanoušků. A my se jim nedivíme.

Nedávno zpěvačka zveřejnila sexy snímek, na kterém se v upnutém topu odhalujícím vypracované břišní svaly a s telefonem u ucha tiskne k oknu.

Jen těžko se dá uvěřit tomu, že popová diva loni oslavila pětačtyřicátiny. Vypracované tělo, které ráda ukazuje, dokonalý účes, perfektní make-up a provokativní outfit – Dara nikdy nic nenechává náhodě, a tak nad jejími fotkami bledne závistí nejedna pětadvacítka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám