Hlavní obsah
Článek

Nad nečekaným rozchodem Dary Rolins (51) a Patrika „Rytmuse“ Vrbovského (47) se začala objevovat spousta otazníků. Veřejnost si zkrátka nedovede představit, že za rozpadem vztahu celebrit nestojí zvláštní okolnosti, nebo dokonce třetí, či čtvrtá osoba. Spekulací vytvořili novináři spoustu a zpěvačka se jim rozhodla udělat přítrž.

„Nemám potřebu být v žádných očích lepší, protože si upřímně myslím, že ze mě naši vychovali slušného člověka. S Patrikem jsme prožili skvělý čas, i když byl náš vztah od začátku nekonvenční a pro mnohé těžko pochopitelný. Milovali jsme se, a proto jsme si dokázali vyhovět v té složitosti společného spolužití a organizování našeho pracovního a volného času. Pro oba je naše práce velmi důležitá. To, jak velmi, ale dokáže, s dovolením, pochopit zase jen umělec. Tento druh lásky a určité závislosti nejde nahradit, ani vytlačit. A chtít to po jednom nebo druhém, je zničující. V mém případě má nejvíc bezkonkurenčně první místo v srdci moje dcera. Míra kompromisu a lásky je vždy individuální. Jsem žena a ženy jsou obecně citlivější,” otevřela se v dlouhém statusu na Facebooku popová diva.

„Nehráli jsme divadlo ani na veřejnosti, ani v soukromí. Byli jsme si blízcí, i když jsme paradoxně cítili, že se jeden druhému vzdalujeme. A bylo těžké – i s ohledem našeho veřejného života, přiznat to a udělat ten finální krok. Nikdy jsme totiž nepřestali být nejlepšími přáteli, důvěrníky, dvojicí, která se spolu radí a řeší právě díky stejné profesi i kopec pracovních otázek a rozhodnutí. Šlo jen o to, přiznat si nahlas, že oba chceme od vztahu víc. A to je všechno. Celý příběh a pravda o našem rozchodu,“ pokračuje Dara, která toho měla na srdci hodně.

Rolins také rezolutně popřela, že by její vztah se slovenským raperem byl jen reklamní divadélko. „Náš vztah boural bariéry hudební i rasové, vždy spolehlivě přitahoval pozornost fanoušků i hejtrů. Myslím, že nebudu úplně trapná, když povím, že hledat podobný ekvivalent k této dvojici bude na českém i slovenském šoubyznysovém nebi v podstatě nemožné. Jsem se teď spustila, jak by řekl Patrik,” dodala Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám