Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchod zpěvačky Dary Rolins (51) a rapera Patrika Rytmuse Vrbovského (47) přišel jako blesk z čistého nebe.

Není divu, že se ihned vyrojily spekulace, že za rozpadem sedmiletého vztahu stojí nový muž v životě Dary Rolins. Konkrétně se mluvilo o slovenském modelu Dávidovi (29), jenž účinkoval ve zpěvaččině hodně žhavém videoklipu.

Rolins ale pletky s mladším fešákem popřela. Až teď poprvé promluvil i Rytmus, který znovu zopakoval, že za koncem vztahu není nikdo třetí.

„Ten status, který vyšel mezi mnou a Darou, byl jednoduše a krásně napsaný, jak to je. Nesnažte se nám za každou cenu připisovat nové partnery, protože to nebyla příčina rozchodu,“ vzkázal na sociální síti drsný raper.

„Ve statusu to bylo jasně napsané, náš vztah se unavil jako komukoliv jinému. Takže to zbytečně neprožívejte, protože lidi se scházejí a rozcházejí dennodenně. To je prostě život. Berte si příklad z toho, že jsme se rozešli v míru a že svou bývalou frajerku budu navždy nosit ve svém srdci,“ dodal Rytmus. Na nové partnery ostře sledovaného páru si tak zřejmě budeme muset ještě počkat.

Reklama

Další články

Načítám