Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem nečekaného rozchodu ostře sledovaného páru Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47) se ihned vyrojila řada spekulací.

Podle slovenského webu Pluska.sk stojí za ukončením sedmiletého vztahu někdo třetí. Dara prý randí se slovenským fotbalistou a modelem Dávidem (29), který po boku zpěvačky v únoru účinkoval v jejím videoklipu Miesta.

Potetovaný drsňák se nápadně podobá právě Rytmusovi. A v samotném klipu k sobě mají hodně blízko. Dara skončí v Dávidově objetí a jejich doteky rozhodně nejsou nevinné. Ona sama ale vztah s modelem popřela, a tak se podle všeho jedná o slepou uličku.

„Ten pohledný řezník hrál v mém sexy klipu, který jsem vypustila ven jen nedávno, takže se v rámci našeho rozchodu tato spekulace nabízí. Hledá se důvod, nebo viník, ale žádný není. Tato i jiné spekulace mě nechávají chladnou,” vyjádřila se pro Super.cz Dara Rolins.

Zmíněný klip ostatně schválil i Rytmus. „Byla jsem mile překvapená z jeho první reakce, která se čistě týkala kvality a úrovně klipu, z čehož měl upřímnou radost a dal mi respekt jako umělec umělci. Pak následovalo pár ironických poznámek na adresu mě a toho frajera, jeho prstu v mé puse a tak. Tím bylo chlapské ješitnosti učiněno zadost a žádné žárlivé scény naštěstí dále neproběhly. Oba dokážeme oddělit soukromí od práce, v opačném případě bychom se zbláznili,“ nechala se po natáčení klipu slyšet zpěvačka, jež je podle všeho stále nezadaná.

Reklama

Další články

Načítám