Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) je doslova chodící reklamou na plavky. Slovenská zpěvačka si užívá chvilky zaslouženého volna na indonéském ostrově Bali, kam vyrazila společně se svou dcerkou Lolou a přáteli.

Ač Dara zrovna nekoncertuje, fanoušci se přesto tetelí blahem. Zpěvačka s výstavní figurou se totiž opět pochlubila krásnými fotkami v plavkách. A je úplně jedno, zda si zrovna vybere bikiny nebo vsadí na jednodílné plavky. Pokaždé se je na co dívat!

Z jednodílného plaveckého úboru sličné zpěvačce dokonce málem vypadlo ňadro, a tak si především pánové přišli opravdu na své. U dvoudílných plavek Dara s oblibou kombinuje různé kousky.

„V mém případě je to tak, že plavky v jednom setu nosím jen výjimečně. Obvykle je to o tom, které dva kousky náhodně vytáhnu. Občas se k sobě extrémně nehodí a to mě baví úplně nejvíc,“ nechala se slyšet zpěvačka. A protože Daře sluší snad všechny plavky, nemusí se bát ani té nejdivočejší kombinace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám