Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je známá tím, že dbá na životosprávu a tvrdě dře ve fitku. Kondici potřebuje už jen kvůli svým tanečním vystoupením, ale samozřejmě ji musí těšit i to, že má díky cvičení perfektní postavu.

Obzvlášť vypracované a sexy má Dara bříško. Přesvědčit se teď o tom mohli i její fanoušci, protože Dara neváhala a pochlubila se svůdným tělíčkem v plavkách.

Zpěvačka nedávno s přáteli odletěla až na daleké Bali, kde si dopřává zasloužené volno. A samozřejmě nechybí ani romantika.

„Východy a západy slunce jsou na dovolených vždy nejkrásnější. Ty západy mám raději. Z pochopitelných důvodů. Východ jsem zatím nedala ani jednou, ale hecneme se. Vždyť víte, jaké to je, když vás ráno budík nemusí budit, je probuzení vždy hezčí. Každopádně nedělní západ slunce ve vzduchu, dokonalé místo, skvělí lidé po mém boku. Je celkem jedno kde, důležité je s kým a jak bude vaše tělo vibrovat,“ rozplývala se na sociální síti spokojená zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám