Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si po dlouhé době užívá dovolenou s rapperem Rytmusem. Skoro to vypadalo, že spolu dovolené nevyhledávají, protože pravidelně vyrážejí sami po své ose. Dara s dcerou nebo s kamarádkami, Rytmus zase se svými přáteli. Nyní si užívají ve španělské Marbelle. "Zdravíme všechny naše lidi," napsali pod fotku z pláže.

"Je to po delší době, byli jsme si trošku nevěrní, protože jsme točili svá alba," řekla Super.cz Dara. A překvapila nás také tím, jak dovolená bude vypadat. Patrik totiž překvapivě nepatří mezi většinu mužů, kteří mají rádi aktivní dovolené a polehávání na pláži jsou pro ně muka.

"Bude to válečka. Chtěla jsem dobrodrůžo naopak já, ale nebude. Potřebujeme si odpočinout, být spolu, probouzet se, usínat, plavat. Patrik, jak je snědej, tak ho sluníčko neotravuje, má ho rád. Je opalovací typ. Je spíš odpočinkovej na dovolených. To já jsem spíš akční," překvapila Dara.

A dodala, že její snědý muž se dokáže překvapivě i spálit. "Na Bali se letos zrovna spálil. Ale byl to výjimečný stav. Takže bylo velké S.O.S.," dodala se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám