Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdepak Dara Rolins (51). Té se jednou bude těžko stárnout. Ona to ale asi ani neumí. Když si představíme vizuál téhle zpěvačky od slavného děcka do dnešních dnů, tak jednoznačně vyhrává ten současný. Sexappealem doslova přetéká a ona si toho samozřejmě vědoma je. A že není ke svým příznivcův lakomá, na přebalu svého nového alba nabídne poodhalenou siluetu svého vysportovaného těla, pořízenou na Bali. Klip, ve kterém hraje i její dcera Laura, už je venku.

Proč ale Daře trvalo dlouhých šest let, než album ETC vyšlo? „Až když jsem ho začala dávat dohromady, uvědomila jsem si, kolik času uběhlo, i to, že některé věci prostě potřebují uzrát,“ přemýšlí Dara a rekapituluje dál. „Doufám, že moje nová deska bude především inspirativní. Vychází po šesti letech, během kterých se v mém životě stalo spoustu věcí, dobrých i zlých. Ty všechny mě inspirovaly,“ řekla Super.cz.

Jak konkrétně se tato slova odrazí v hudbě, ukáže Dara už brzy naživo. V neděli 25. června to rozbalí při live show na interaktivním urban festivalu Ynspirology, za jehož vznikem stojí známý kamarád blonďaté krásky Yemi A.D.

„Nápad poprvé světu představit a také pokřtít moji novinku právě na Ynspirology festivalu byl Yemiho a mě nadchnul,“ raduje se Dara z možnosti uvést album premiérově právě na akci, kam žánrově doslova zapadá. A svým skalním obdivovatelům vzkázala, aby ji tam přišli podpořit, a zároveň se stát kmotry její nové desky. „Cením si všech, které zajímá, jak žiju, jak přemýšlím, co tvořím, co řeším. Jak v hudbě, tak v běžném životě,“ říká dojatě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám