Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má tělo pevné jako skála a v 44 letech zdobí její břicho pekáč buchet. Tělo trápí cvičením, hlídá se v jídle, ale sama říká, že bochánky na břiše jsou genetika. Dokonce je má už i její devítiletá dcera.

Na svých vystoupeních protančí hodiny, i tím se drží v kondici. "Doháním to ale i normálním cvičením. Tohle je tak přirozené, dělám to od sedmi let, že si to už ani jinak nedovedu představit. Když se postavím na jeviště, je to, jako by mě zapnuli do elektřiny, a já začnu," řekla Dara.

"Kdybych necvičila, neudýchala bych to, neuzpívala. Ještě jak mám vedle sebe ty o půlku mladší tanečnice, to je vám taková motivace a inspirace...," smála se na svém vystoupení ve vyhlášeném baru v Táboře.

Zatímco ona kondičkou svým mladým tanečnicím stačí, ony za ní pokulhávají, co se týče břišního pekáče. "Moje tanečnice pekáč buchet nemají, jsou to geny. Moje dcera v devíti letech už má pekáčový bříško. Fakt. Když zatne, je vidět, že je geneticky předurčená ho mít. Moje tanečnice sice cvičí, tančí mnohem víc než já, ale nemají ho," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám