Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rostou jako z vody. Dcera Dary Rolins (51) Laura o víkendu slavila své již deváté narozeniny a popová diva pro ni uspořádala parádní narozeninovou oslavu.

„Narozeniny Laury jsou pro mě od doby, co se narodila, větším svátkem než ty moje,” svěřila se nám s úsměvem Dara a dále dodala: „Vždycky mi jde o to udělat je nezapomenutelné. A podle výrazu jejího obličeje je zřejmé, že se nám to povedlo.”

Nápad uspořádat dětskou párty v hračkářství vzešel z hlavy zpěvaččiny sestry, textařky Jany Hádlové. „Pro Lolu to bylo překvapení do poslední chvíle. Bylo to jako v tom filmu Sám doma, nekonečná euforie. Všechno, co děti milují, měly najednou pod nosem. Nemohli jsme prostě vybrat lépe,” konstatovala zpěvačka.

Párty se zúčastnili všichni, kteří v Lauřině životě hrají důležitou úlohu. „Seznam svých hostů sepsala Laura sama, nechyběli na něm spolužáci, kamarádky ze školky a celá rodina. Sešli se zde Lauřini kamarádi a rodina včetně matčina partnera Patrika „Rytmuse“ Vrbovského (47) a jejího tatínka, frontmana pankové kapely Wohnout Matěje Homoly. Do ní dnes už neodmyslitelně patří kromě táty Matěje i Patrik. Mám radost, že si už delší dobu užíváme rodinnou pohodu takhle pohromadě a v naprostém klidu.”

Reklama

Další články

Načítám