Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Vánoce se sice už kvůli své osmileté dceři Lauře připravuje ve velkém. Přesto budou mít ale pro Daru Rolins (51) letošní největší svátky v roce stín smutku. Zpěvačka tento rok přišla o své dva nejbližší. V květnu zemřel její otec na mozkovou mrtvici a v říjnu přišla o svou nejlepší přítelkyni a manažerku Evu Skallovou.

„Tento rok to bude smutnější, to přiznávám. V tomto smyslu se na to moc netěším, protože nám u stolu bude chybět táta, bude mi tam chybět i Evička, se kterou jsme se potkávali při každém svátku, kde se má sejít rodina,” uvedla posmutněle během našeho videorozhovoru Dara a dál dodala: „Neumím se s tím rychle srovnat a říct si: ‚Jedeme dál.‘ Myslím, že to ještě chvilku potrvá.”

Dara se snaží chlácholit myšlenkou, že pokud se překlopí rok, ukončí se tak smutné období, které začalo autonehodou, při které zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl. „Já doufám, že ten příští rok bude veselejší. Říká se, že po sedmi letech se mění krev, mě teď končí dost složité sedmileté období, které začalo nehodou a skončilo smrtí mého táty a Evičky. To trvalo sedm let a já doufám, že ta další sedmička bude opravdu šťastná,” vyjádřila své přání do příštího období Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám