Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) rozšířila řady svých aktivit a vytvořila diář pro příští rok. Jeho křest byl ovšem odložen kvůli smrti její kamarádky Evy Skallové. Teď jsme se nad ním sešli a Dara prozradila, oč vlastně jde. Ale i o zesnulé manažerce a přítelkyni samozřejmě padlo pár slov.

"Mám na Facebooku takový blog Život podle Dary věnovaný životnímu stylu, co dělám, jak cvičím, jak žít zdravě, o módě. Ukázalo se, že lidi to zajímá, čtou to a na tenhle popud vznikl i diář Rok podle Dary. Je napěchovaný mými myšlenkami, radami, postřehy a dojmy, plus je tam několik aktuálních originálních fotografií, které vznikly jen pro tento diář," objasnila nám Dara. Co se problematiky týče, zabývá se jak fyzičnem, tak psychikou. "Pro mne není důležitý jen obal, ale i obsah," dodala.

Pražský křest knížky byl posunutý, takže se dříve křtila v Bratislavě. Původní termín by totiž jen krátce po smrti zpěvaččiny blízké kamarádky a spolupracovnice Evy Skallové. "Je to tak. Nebyla nálada. Ne že by dneska byla. Ale je to věc, za kterou by i Evička i můj táta na mne byli pyšní," připomněla další úmrtí jí blízkého člověka.

"Jsou to věci, do kterých i Eva vložila spoustu energie, protože mi stála po boku několik dlouhých let, třináct nebo čtrnáct. Na tomhle diáři už jsme spolupracovat nestihly, ale věděla, že to dělám, ukazovala jsem jí několik fotek, byla se mnou ve spojení. I díky ní i dalším fajn lidem, které mám ve svém životě, vznikají takhle zajímavé projekty," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám