Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se během krátké doby vypořádává s druhou ztrátou blízkého člověka. V květnu zemřel její tatínek a minulý týden její dlouholetá manažerka a kamarádka Eva Skallová. Evin skon zpěvačku zastihl na dovolené v Dubaji. Velmi nečekaně, těžké nemoci, s níž Skallová bojovala, navzdory.

Krátce před dovolenou v Emirátech byla Dara pracovně na Kubě a tam ještě odlétala s tím, že zdravotní výsledky Skallové nebyly tak zlé, aby poukazovaly na brzký konec. Eva tehdy dokonce Daře přislíbila účast na natáčení videoklipu.

„Odlétala jsem na Kubu a podle výsledků byla zdravá! Ještě jsme si psaly před odletem, chtěla jsem ji do poslední scény do svého klipu. Napsala mi: Jasan. Počítej se mnou,“ popsala zpěvačka Top Staru Evinu chuť žít a zapojovat se do dění.

Rolins také potvrdila informace o tom, že Skallové objevili nádor v hlavě. „Vedle původního zapouzdřeného nádoru v tříslech si našla novou bulku. Ta byla stejně jako poprvé rakovinotvorná a už v té době jí v hlavě rostl šesticentimetrový nádor. Ten ale lékaři objevili příliš pozdě,“ uvedla zpěvačka.

Na sociální síti pak Dara napsala a vzpomínala takto: „Už nikdy a s nikým se nebudu smát našim infantilním a hned v druhém plánu tak extrémně vychytaným slovním přesmyčkám, trefným pojmenováním věcí, lidí, situací jako s ní. Ty naše společné záchvaty smíchu, rozhovory při víně o chlapech, cestách, plánech, práci a v neposlední řadě samozřejmě o našich ‚pidiženách‘... Její opora, podpora, upřímný respekt, láskyplný obdiv, který my - přecitlivělí umělci (nablblí a sebestřední, ale co už s námi) tak moc potřebujeme... Těžko se mi vzpomíná bez krabice papírových kapesníků po ruce... Evičko, moje Evičko, chybíš mi. Až mám pocit, co si tu bez tebe počnu... Já vím, já vím. ‚Počnu‘. Ale bude mi už navždy smutno. Po tobě, po nás...“.

Eva Skallová zemřela 27. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám