Hlavní obsah
Článek

Býval jedním z nejžádanějších mladých mužů Česka, svým zjevem okouzlil řadu českých krásek. V posledních letech ale místo chtíče bohužel musí řešit úplně jiné věci. Exmilenec Dary Rolins (51) nebo Kateřiny Průšové (40) Petr Vlasák (42) opět bojuje s rakovinou!

Před deseti lety měl úspěšný prodejce trenýrek nádor v hlavě, dosáhl velikosti pomeranče. Jenže rakovina se vrátila, a přestože se Petr snaží hýřit optimismem, obavy jsou na místě.

„Bohužel je to tak, na stejném místě je opět nádor. Ale pan doktor, který mi před deseti lety zachránil život, mě ujistil, že to není životu nebezpečné. Je to prý velmi dobře ohraničené, takže jsme se dohodli, že na operaci půjdu až v lednu,“ řekl Vlasák.

Nový nádor lékař odhalil poté, co se mu cosi na zdravotním stavu kdysi obletovaného fešáka nezdálo. Magnetická rezonance následně odhalila, že rakovina je zpět, i když v menším měřítku. Útvar má tentokrát naštěstí „jen“ velikost fazole.

„Myslel jsem, že když se do pěti let nic neobjevilo, tak jsem v pohodě. Ale tenhle typ nádoru se většinou do devíti až dvanácti let vrací. A mně se vrátil po deseti,“ dodal pro Blesk smutně.

Reklama

Další články

Načítám