Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) prožívá smutné životní období. Ve čtvrtek nečekaně zemřel její milovaný tatínek Dušan Rolinec (†68). Dara se teď o své pocity ze ztráty milovaného člověka podělila se svými fanoušky na sociální síti.

„Nesmírně si vážím všech upřímně projevených citů, myšlenek, vzpomínek, které proudí k celé naší rodině od vás, kteří jste na mě takříkajíc "napojení"... Sledujete mě, čtete, "žijete se mnou", i když jen přes mou hudbu a písmenka. A samozřejmě těch, kteří mého tatínka znali osobně,“ napsala zpěvačka.

„Odešel ve čtvrtek večer. A už se k nám nikdy nevrátí. A nic už nebude takové, jaké bylo před tím. Ano, bolí mě srdce a strašně mi chybí. Byl nejlepší z nejlepších. Můj smutek nemá jednotku míry,“ dodala smutná zpěvačka.

„Chybí mi jak nikdo předtím a budu se muset naučit s tím pocitem dál žít. Radovat se ze vzpomínek, být s ním i nadále v stejně "živém" kontaktu jako předtím, nyní už jen ve svých myšlenkách. Vím, že nebudu první ani poslední, jen si zase o trochu víc budu vážit života,“ uzavřela Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám