Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) a Dara Rolins (51) bývaly nejlepšími kamarádkami, paradoxně je sblížil vztah se Sagvanem Tofim, který kdysi randil s oběma najednou. Když se to dozvěděly, obě mu daly kopačky. Velké přátelství ale po letech z ničeho nic skončilo. Mluví se o tom, že za to můžou peníze. Nepohodly se prý v době, kdy Simona kupovala od Dary její byt v Dejvicích.

Dara i Simona byly hosty otevření nového rezortu Horizont ve Vysokých Tatrách. Dara zpívala, Simona slavnostně přestřihávala pásku. A všichni čekali, jestli se přivítají.

"Já byla překvapená, kolik lidí to zajímá. Ještě pořád. Přijde mi, že je to vyčichlé, ale když ona zpívala a já byla mezi lidmi, tak jsem viděla, jak lidi otáčejí mobily na ni a na mě. Nevím, jestli si z toho dělali video. Doufám, že to máte taky," řekla se smíchem Simona Martině Jandové v reportáži pro TopStar magazín, kterou Prima odvysílá v pondělí večer. O vztahu s Darou prozradila ještě mnohem více.

"Je to nijaký. Byly jsme velmi intenzivně v kontaktu, byly jsme kámošky, ale naše cesty rozešly z různých důvodů, o kterých nebudu mluvit před novináři, protože to považuji za zbytečné. A dnes už není co řešit. Je to minulost, je to pryč. Když se potkáme, tak se pozdravíme jako dvě dospělé ženy. Myslím si, že to lepší nikdy nebude," řekla modelka. "Ona si žije svůj život, já si žiju svůj život. Naše cesty se rozdělily," dodala Krainová pro lifestylový magazín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám