Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) přezpívala známý hit od kapely Mr. Big Wild World pro filmovou komedii Jak se zbavit nevěsty a natočila také klip. Režisér měl v plánu Daru převléknout do svatebních šatů a poprvé v životě z ní udělat nevěstu. Marně. Dara si svatebky na sebe obléknout nechce.

"Původní nápad pana režiséra to byl, ale to jsem zavrhla hned," prozradila Dara, která se v klipu objeví ve svém nejoblíbenějším outfitu: v džínách a tílku. "Jsem za normální holku, která si prohlíží album s fotkami ze svatby, vzpomíná na to, co její rodina zažila. Celé to je prokládané záběry z filmu," vysvětluje Dara.

Svatbu neplánuje ani se svým přítelem, rapperem Rytmusem. "Není to v plánu. Je to pro mě věc, o které si ani nepovídáme. Moment, kdy ženská vyleze v těch dlouhých šatech, je pěkný, ale úplně se v roli nevěsty zatím nevidím," prozradila zpěvačka.

Překvapivě svatební šaty nikdy neoblékla. "Nikdy jsem je na sobě neměla, ani to není můj sen. Jsem hodně proměňovaná díky své profesi, ve výčtu věcí, které jsem na sobě neměla, jsou svatební šaty asi to jediné," usmívala se.

Ve svatebkách by ji prý ale nejradši už viděla její dcera Laura. "Jak roste, tak už se na to párkrát ptala. Jestli bude svatba, tak asi jen kvůli ní," dodala se smíchem Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám