Hlavní obsah
Článek

Bylo velkým překvapením, když během finále modelingové soutěže Czechoslovak TopModel nevystoupila Dara Rolins (51). Popová diva je přece blízkou přítelkyní ředitelky soutěže Simony Krainové (51). Česká topmodelka místo Rolins prosadila na vystoupení během galavečera Tinu Csillagovou (40).

„Tinku jsem navrhla já a byla jsem moc ráda, když můj návrh u našeho tvůrčího týmu prošel," nechala se slyšet modelka. Simona je velkou obdivovatelkou slovenské r’n’b hvězdičky. „Považuji ji za nejlepší česko-slovenskou zpěvačku. Podle mě u nás nemá konkurenci. Tina má úžasnou schopnost komunikace s okolím, umí vytvořit za jakýchkoli podmínek skvělou show a má prostě X Factor. Je pro mě nenahraditelná na rozdíl od jiných našich umělkyň, které se zasekly někde v osmdesátých letech," pěla Simona ódy na Tinu.

Když jsme se Simony zeptali, jestli nezapomněla na svou kamarádku Daru Rolins, zareagovala jako vždy zcela upřímně. „Mně se ale asi víc líbí tvorba Tiny než Dariny," šokovala svou reakcí Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám