Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (51) se může pochlubit štíhlou a velice vyrýsovanou postavou. Je tedy pochopitelné, že maminka dcery Laury nemá své vysportované tělo zadarmo.

Za prvotřídní postavou stojí týdny dřiny a odříkání. Výsledek však stojí za to. Zpěvačka se na sociální síti pochlubila fotkou z posilovny, ze které je patrné, že opravdu dře jako kůň.

„Jdeme si zacvičit, dnes fitko, včera pilates, to jen abych připomenula, kde se "rodí" pěkná těla. Nevěřte strojům, co cvičí za vás, liposukci, dietám. Jediné, co funguje, je obyčejný trénink, disciplína a pevná vůle. S tím vším bojuji i já, nemyslete si, je to však jediná cesta, jak žít v těle, ve kterém se cítím dobře,“ vzkázala fanouškům na sociální síti Dara Rolins.

Zpěvačka se zároveň nezapomněla pochlubit novým tetováním, které zdobí její bok. „Ano, mám ještě jedno tetování, je to meč s nápisem brave (statečný),“ uzavřela spokojená Dara.

Reklama

Další články

Načítám