Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) se půl roku poté, co u diváků propadl muzikál Naháči, v němž po dlouhé době účinkovala, stranila společnosti. Super.cz ji objevil na otevření obchodu s drahou dámskou konfekcí a Danka byla stejně štíhlá jako modelky, které předváděly.

"To se vám jen zdá, už od Ordinace vážím stejně," tvrdila Super.cz Daniela a svá slova potvrdila tím, že se jí nepodařilo přes prsa zapnout červený kabátek. "Moc se mi líbil, ale mají ho jen v šestatřicítce a tu neobléknu," přiznala.

I když není vidět na pódiích pražských divadel, herečka nezahálí. "V únoru jsem měla v Plzni premiéru Prodavačů snů, bude se točit další série pořadu o vaření, který spoluuvádím a od 4. dubna začnu na Nově točit seriál Gympl, kde hraju týranou manželku," vypočítala.

V jednání jsou i muzikály. "Sešla jsem se s producentem Oldřichem Lichtenbergem a probírali jsme možnou spolupráci. Muzikál Dana Landy ještě není dopsaný, tak nevím, zda by tam byla role pro mne. Možná další projekt," naznačila Šinkorová, že by možná mohla alternovat s Kateřinou Brožovou (56) titulní roli v připravovaném muzikálu Michala Davida (63) Mata Hari, který má mít premiéru příští rok.

Reklama

Další články

Načítám