Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel hlavního hrdiny ze seriálu Vyprávěj, muzikálový herec Roman Vojtek (52), si ze sebe umí udělat legraci. Důkazem byl jeho outfit v televizní show. Na hlavu si nechal nasadit černošskou paruku, oblékl kalhoty pastelové bavy a v zelené rozhalence předvedl hladce oholenou hruď.

"A to ještě nevíte, že to nebyla normální košile, ale body, které se zapíná v rozkroku," šokoval Vojtek, který v tomhle oblečení zpíval písničku z Horečky sobotní noci. "Hrudník jsem si kvůli tomu oholit musel," upřesnil zpěvák, který je na podobné outfity zvyklý z doby, kdy hrál v zájezdovém muzikálovém představení složeném z nejslavnějších muzikálových hitů, kde s ním na pódiu vystupovala Daniela Šinkorová (51) a které produkoval Martin Hrdinka.

"Oholil jsem si i záda, abych měl dost materiálu na paruku," vtipkoval Vojtek, který se ale při hlasování diváků o nejlepší disco píseň v show To byl náš hit daleko nedostal, přestože měl nejdokonalejší image.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám