Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Danielou Šinkorovou (51) jsme se sice potkali na mužské soutěži krásy, ale její manžel se nemusel ničeho bát. V hlavě a v srdci má jedinou novou láskou, fenku Mimi, kterou si přivezla z dovolené na Sardinii jako plážového nalezence.

Ale přece jen jsme se zeptali: co je pro herečku u chlapa nejdůležitější?

"Charisma. Něco navíc. Aby byl vtipný, chytrý a vzdělaný. A abych věděla, že se o mě dokáže postarat, umí mi udělat zázemí, zastane se mě a třeba se kvůli mně i popere," prozradila svoje priority a v našem videu svěřila i to, co je schopná partnerovi nabídnout kromě lásky ona sama.

Lásku ovšem momentálně rozdává hlavně Mimi. "Ujala jsem se jí a docela jsem kvůli tomu zchudla. Je docela drahé všechno, co je pro převoz nutné, zaplatit. Museli jsme pořídit vakcinaci, čipy, pas. Vyšlo to asi na 400 euro. Navíc je to docela dlouhý proces, na všechny ty papíry jsem čekala měsíc. Nemohli jsme kvůli ní domů ani letět, ale jeli jsme celý den lodí a pak autem," vyprávěla nám.

"Ale stálo to za to. Naplňuje mě to obrovským štěstím a láskou. A když nám dovolí pracovat, tak si peníze zase vydělám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám