Hlavní obsah
Článek

Koronavirus se nevyhnul ani Daniele Šinkorové (51), která se po vyléčení vrátila zpět do pracovního života a pokračuje v natáčení seriálu Sestřičky. Dle vlastních slov měla lehčí průběh, to ale neznamená, že by jí nemoc nedala pořádně zabrat.

„Prožívala jsem tři dny celkem peklo, nemohla jsem se zvednout z postele a když jsem se zvedla, bylo mi na omdlení. Bolesti hlavy byly 24 hodin denně, teploty jsem kupodivu neměla,“ svěřila se herečka Super.cz

Covid se na ní podepsal i co se týká chuti k jídlu, o čemž s nadsázkou mluví jako o bonusu. „Byla jsem poctivě 10 dnů v posteli a ono to ani jinak nešlo, protože člověk je fakt unavený, bolí ho celý tělo, ztratí sílu a nechutná mu jíst, takže jsem zhubla 2 kila, což v mém případě bylo jen dobře,“ směje se.

Po vlastních zkušenostech nebere nemoc na lehkou váhu a přesto, že by měla být po vyléčení imunní, dodržuje všechna opatření včetně nošení roušky.

Strach má také o svou maminku, která žije na Slovensku. „Dávám pozor, dávám pozor na starší lidi, hlídám rodinu a denně píšu mamince, ať nevychází z domu... A nevím, jestli mě poslouchá,“ dodává herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám