Hlavní obsah
Článek

Vypadnutí Daniely Šinkorové (51) ze StarDance byl pro mnohé fanoušky šok. Herečka patřila od prvního dílu, kde zazářila natolik, že získala od poroty nejvíce bodů, mezi favority. Během sobotního přenosu však vyřazení jednoho ze soutěžících přijít muselo. Karta tentokrát vyšla na Danielu, která byla na možnou prohru dostatečně připravená.

„První pocity bylo smíření a naprostý klid. Někdo vypadnout musel a někdy se to stát muselo a já jsem byla připravená, protože jen ten, kdo je připravený prohrávat třeba někdy v budoucnu může zase něco vyhrát,“ svěřila Super.cz Šinkorová jen několik minut po rozloučení s fanoušky a ostatními soutěžícími.

Do tance se během několika měsíců, kdy dřela na tanečním parketu zamilovala. „Šla bych do toho znovu. Já to miluju. Miluju to i dál, i když se nebudeme tady scházet s děckama, ale asi budeme, protože budeme chodit fandit, dívat se a budu fanoušek největší, stejně jako jsem byla devět let předtím,“ řekla herečka, která se nové vášně jen tak vzdát nehodlá.

„Budeme dál trénovat a budeme tančit, myslím, že jsme si sedli. Máme už i nějaké nabídky na tancování. Těšíme se na to, bude to bez stresu a budeme dál lidem rozdávat radost. Na to se moc těším,“ prozradila Šinkorová, která si stejně jako řada dalších soutěžících z předchozích ročníků i po soutěži přijde na pěkné peníze. O taneční vystoupení hvězd ze StarDance je totiž každoročně především během plesové sezóny velký zájem. Fanoušci Daniely a Michala Padevěta tak nemusí zoufat, že už je na parketu neuvidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám