Hlavní obsah
Článek

Letošní ročník StarDance bude zřejmě na zdravotní problémy opravdu bohatý. Odstartoval to již před prvním tréninkem herec a hudebník Václav Kopta (58), který si nešťastně zlomil prst na noze. Poté, co se uzdravil a začal trénovat, ale přišlo další zranění, přetrhl si sval na noze a musel ze soutěže odstoupit. Nyní navštívil lékaře profesionální tanečník a partner Daniely Šinkorové (51) Michal Padevět.

„Dělali jsme zvedačku, dvakrát třikrát a počtvrté mě píchlo v zádech, nicméně jsem trénoval dál,“ svěřil se Super.cz tanečník, s tím, že problémy přetrvávaly. „Ta bolest byla trochu nesnesitelná, takže jsem šel do vinohradské nemocnice na opich zad,“ prozradil Michal, který následně opět naskočil do zkoušení s herečkou.

„Přes týden to ale nějak nepovolilo a furt jsme trénovali a já už jsem pak nemohl sedět ani v autě,“ řekl Padevět. Chvíli to tak vypadalo, že bude muset vše, co se během několika měsíců Šinkorová naučila, předvést sama. To by ale její partner nedopustil a navštívil opět lékaře. „Zjistilo se, že mám zánět sedacího nervu, takže jsem dostal injekci do zadku a vše je v pořádku,“ svěřil se Michal, který ještě ve čtvrtek navštívil polikliniku, kde mu pomohli.

V pátek se na zkoušce v holešovických ateliérech objevil již v plné síle. Daniela tak může být v klidu a své taneční schopnosti předvede v sobotu na České televizi po boku svého tanečníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám