Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V další řadě taneční soutěže StarDance se Daniela Šinkorová (51) předvádí v krásných tanečních kostýmech. Jakoby si jeden z kostýmů latinskoamerických tanců oblékla také na večírek francouzské kosmetiky.

„Měli jsme dnes první zkoušku, kde jsem byla za něžnou, protože náš první tanec je waltz. Tak jsem si potřebovala vydechnout a být tak nějak divočejší,” zdůvodňovala výběr svých kožených malých černých s třásněmi Daniela.

Společenský tanec přirovnává k vrcholovému sportu a díky němu se jí prý také změnila postava. „Nic pro to nedělám. Jen denně trénujeme tři hodiny. Pokud se to tělo dostalo do takového tvaru, tak jsem za to vděčná společenským tancům a mému tanečníkovi Michalu Padevětovi,” říká.

Přípravám na večírek prý nemohla věnovat příliš času. „Momentálně žiju z minuty na minutu. Věděla jsem, že bych měla být slušně oblečená, osprchovaná a nalíčená. Moc nemám na výběr šatů, protože jsem zhubla tolik, že mi celá garderoba není,” říká Daniela Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám