Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy zkrátka přijdou dny, kdy se nic nedaří. Své o tom ví i Daniela Šinkorová (51), kterou zastihl den blbec přímo na tréninku na novou řadu StarDance.

„Znáte to, když vám prostě nic nejde, všechno vám padá z ruky, chce se vám brečet a připadáte si nejneschopnější na světě? Ne, nemluvím o PMS. Prostě dneska jsem si to doufám vybrala na hodně dlouho dopředu. Trénink StarDance byl tak k ničemu (byla jsem hrozná!), že jsme ho hodinu před koncem prostě odpískali,“ postěžovala si herečka na sociální síti a omlouvala se tanečníkovi Michalu Padevětovi (36).

Ze smutku ji dostalo až občerstvení v restauraci a pak péče kadeřníka, ke kterému byla shodou náhod zrovna objednaná. Dobrou náladu však vzápětí vystřídaly další chvíle hrůzy. „Představte si, po cestě tam jsem dokonce ztratila i-phone! V ateliéru mi ho nejen našli, ale dokonce ho šli vyzvednout! Zapomněla jsem ho v restauraci,“ vyprávěla Šinkorová.

Tím její smolný den naštěstí skončil a herečka nakonec odešla z ateliéru spokojená s novou barvou na hlavě. „A je to zase dobrý. Zas mi je na světě krásně. Ano, takhle málo někdy stačí,“ uzavřela Daniela svou bláznivou story.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám